Hallgatóink

Kulcsár Edina

Az Óbudai Egyetemen végeztem 2017-ben alap, 2019-ben pedig mesterképzésen könnyűipari mérnök szakon, minőségirányítási és rendszerfejlesztő mérnökként. A mesterképzés alatt FMEA moderátorként, autópari projektvezetőként és minőségügyi belső auditorként dolgoztam. Jelenleg a Pannon Egyetemen, a Vegyészmérnöki és Anyagtudományok Doktori Iskolába járok, ahol fő kutatási területem a komplex anyagi és technológiai rendszerek hálózat-szemléletű modellezése.

Szűcs Rebeka

A Budapesti Gazdasági Főiskolán végeztem Nemzetközi gazdálkodás szakon, logisztika szakirányon, majd ezen a területen is kezdtem dolgozni a GE-nél, később az IMB-nél. A mester képzést Vállalkozásfejlesztés szakon végeztem az Óbudai Egyetemen, ahol megismerkedtem és megszerettem a KKV-k színes és érdekes világát is és elkezdtem a mobil applikációk biztonságáról szóló kutatásaimat. Az IBM-nél töltött idő alatt kezdtem el érdeklődni az informatika világa iránt, így jutottam el a jelenlegi munkahelyemhez, a British Telecom-hoz, ahol jelenleg tűzfalakat tesztelek és az IT Security és Networking területen bővítem a tudásomat, hogy később azok támogatásával is foglalkozhassak.
Az Óbudai Egyetem Biztonságtudományi Doktori Iskolájában 2019-ben kezdtem meg tanulmányaimat mobil applikációkon megosztott információk biztonságának vizsgálata témában, mely során szeretnék a KKV-k szerepének is külön figyelmet szentelni.
Jelenlegi célom a munkám során tanultakat és a doktori tanulmányokat egyaránt hasznosítani és így alkotni hasznosat. Az alapképzésen felvett gazdasággal és logisztikával tanult szemléletmód segít az informatika területét más nézőpontból megközelíteni, ami előnyt jelent az ágazatban.
Angolul kommunikálok a napi munkám során, olaszul közép, németül kezdő szinten beszélek.

Suhayda Viola

Tanulmányaimat 2016-ban kezdtem az Óbudai Egyetem angol nyelvű, műszaki menedzser képzésén vállalatirányítás és elektrotechnika szakirányokon. Gazdasági modulom kapcsán, mindig is aktívan foglalkoztattak a mikrovállalkozások, főként pénzügyi helyzetük, így 2018-ban ebben a témában kezdtem el a kutatásomat. Még ebben az évben csatlakoztam a BrainBay Kutatócentrum csapatához, hogy szakmai támogatást kapjak és más kutatásokat is megismerhessek. 2020 óta végzem mesterképzésemet szintén angol nyelvű, vállalkozásfejlesztés szakon ugyanezen intézményben. Ezen képzés keretében és a BrainBay Centrum segítségével szeretném magasabb szintre emelni kutatásomat.