Rendezvényeink

A következő rendezvényünket májusban fogjuk megtartani, hamarosan jelentkezünk a pontos időponttal.

Előadóink Dr. Keszthelyi András, Dr. habil. Velencei Jolán, Dr. Reicher Regina Zsuzsánna, meghívott vendégelőadóink: Otti Csaba (Login Autonom Employee Software ügyvezető igazgatója), valamint Panyi Mihály (MBA, a Michael & Solutions Kft. ügyvezető Igazgatója).

Az előadások az IT biztonsági kérdéseit, a vállalati rendszerek bevezetési módszertanát és a hozzájuk kapcsolódó döntési mechanizmusokat feszegetik majd a már megszokott kötetlen formában, gondolatébresztő módon, kreatív formában!

A nyílt napon való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.

Témáink:

Okos döntések a szabálykövetők világában

Tudásbázis építése az üzleti döntések támogatásához
Az előadás nem arról fog szólni, hogy miként kellene döntenünk, hanem arról, hogy miként döntünk.

Amit rosszul tudnak a jelszavakról

Tömegesen vannak jelszóvédett hozzáféréseink. Az ezekre vonatkozó jelszószabályzatok legfeltűnőbb közös eleme, hogy kisebb-nagyobb, több-kevesebb tévedés, sőt hiba található bennük. Ezek közül nézünk meg néhányat.

Business case – az meg minek?

A business case nem egy mágikus formula, hanem a gyakorlatban is jól alkalmazható kommunikációs forma a megfelelő döntések előkészítésére. De hogyan is készül?

Hogyan igazodjunk el a szoftverek széleskörű kínálatában

Milyen szabályok és stratégiai elvek alapján válasszunk és működtessünk gazdasági folyamatokat támogató szoftveres eszközöket?

Ipar 4.0 - Avagy, hogyan robotizáljuk üzleti folyamatainkat

Az ismétlődő tevékenységek általában katalogizálhatóak, automatizálhatóak, mérhetőek, a mérhetőek pedig optimalizálhatóak. Az automatizálás tehát jó hatással van a profitra, melyet számos szoftvermegoldás tud napjainkban támogatni.

Hallgassa meg előadásainkat, olvassa el kiadványainkat vagy keressen bennünket online a LinkedIn oldalunkon vagy e-mailben: brainbay@kgk.uni-obuda.hu